Häätanssi

Tässä postauksessa kerron teille millainen kokemus häätanssi meille oli sekä annan mielestäni parhaat vinkit häätanssiin.

Häätanssin meille suunnitteli sekä ohjasi Studio Bailan Virpi. Meille oli tärkeää, että tanssi olisi perinteisestä valssista poikkeava ja inspiroiva tuleville hääpareille.

Virpin suunnittelema sekä ohjaama häätanssi oli todella upea kokemus meille sekä katsojat ovat antaneet siitä paljon positiivista palautetta.

Tanssi oli helppo opetella ja sovelsimme loppuun vielä pyörähdyksen sekä kaadon.

Häätanssin harjoittelu syvensi suhdettamme sekä opetti meille paljon toisistamme.

Huonona päivänä tuli hymy huulille tanssia harjoitellessa. Naurua ja hauskuutta tanssiharjoituksissa riitti, niin kotona kuin Virpin tanssitunneilla.

Tanssin harjoittelu on ollut tärkeimpiä häävalmisteluja, ja ennen kaikkea sellainen asia mitä todella piti häihin tehdä yhdessä. Muihin häävalmisteluihin liittyi aina selkeä työnjako, ja loppujen lopuksi asioita hoidettiin paljon erikseen. Tanssi oli asia mitä tehtiin yhdessä ja ehkä juuri sen takia edes Ideaparkin lavalla tanssiminen ei jännittänyt. ( Ei ainakaan ylitsepääsemättömästi jännittänyt, vaan silleen hauskasti perhosia mahassa.)

Jos voisin antaa kultaisen neuvon, tai pikemmin jos pitäisi sanoa yksi asia mitä suosittelen tekemään silloin kun aikoo mennä naimisiin:

Etsikää ihana tanssinopettaja ja kertokaa millaisen häätanssin haluatte. Tehkää tanssista matka avioliittoon, ja hyvällä tuurilla saatatte innostua siitä ihan loppu elämän harrastuksena.

Haluamme myös henkilökohtaisesti sanoa, ettemme olisi koskaan voineet saada parempaa opettajaa kuin Virpi. Meidän henkilökemiat ovat synkanneet kolmisteen todella hyvin. Hän osasi luoda meille täydellisen tanssin, joka korostaa hänen ammattitaitoa. Lämmin kiitos ja iso kunnianosoitus Virpille. Studio Baila

Minun vinkit häätanssiin:

  • Etsikää hyvä tanssinopettaja
  • Nauttikaa tosistanne, tanssista ja heittäytykää täysillä mukaan
  • Näyttäkää tanssiessa tunteet
  • Harjoitelkaa tanssikengät jalassa
  • Kehukaa toisianne

Iso kiitos Studio Baila Lempäälä Ideapark !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: