Upeat kaasot

Kaasoni Mira kertoo kaasojen mekoista näin:

Lavem mekko

Hääpari on aina häiden tähti ja heidän asuihin panostetaan. Muun hääseurueen pukeutuminen voi helposti jäädä taka-alalle. Näin ei kuitenkaan ollut Melissan ja Mikan häissä vaan Lavem antoi myös meille kaasoille prinsessakohtelun.

Astelin ensimmäiseen sovitukseen jännittyneenä. Vaatteiden sovittaminen on aina ollut jotenkin haastava tilanne ja sen lisäksi kyse oli vielä juhlapuvuista, joista en tiennyt mitään. En osannut yhtään ajatella millaisen kaasomekon haluaisin. Onneksi minun ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä myyjät reippaalla asenteella katsoi minua hetken, tutki pukuja ja nosti esiin kauniin mekon. Muita ei sitten tarvinnutkaan kokeilla, sillä se oli rakkautta ensi sovituksella.

Mittatilauspukuun valittiin kankaat ja lisättiin vielä pyynnöstäni vähän hihaa olkapäälle. Seuraavaan sovitukseen meninkin odottavin mielin. Oli upea päästä näkemään valmis puku roikkumassa. Lehahtelin ulos sovituskopista ja täytyy myöntää, että kun sain mekon päälleni, oli olo kuin prinsessalla. Vielä tarkasteltiin mitat ja tehtiin pieniä kiristyksiä.

Juhlapäivänä monet tulivat kehumaan mekkoja ja meitä kaasoja pyydettiin valokuviin, niin kauniit juhla-asut olivat. En olisi voinut tuntea oloani kauniimmaksi kuin Lavemin mittatilausjuhlamekossa.

Suuri kiitos osaavasta ja iloisesta palvelusta! https://www.lavem.fi/

Koko hääseurueen puvutti Häähumua Ideaparkissa häissä Lavem.

Iso kiitos kaasoille, Lavemille sekä Häähumua Ideaparkissa tiimille >!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: